Lissulla on mörköikä. Iltahämärällä käydään aina tekemässä pisu-lenkki ja nyt jo useampana iltana Lissu on haukkunu ohikulkijat (Lissu on vapaana eikä ohikulkijoita juuri näy, mutta joskus joku naapuri saattaa liikkua pihalla) Todella koomisen näköstä kun haukkuu oikee kuono pitkällään ihan omituisella äänellä! Samalla huomasin voittavani vielä jänikset, Lissu oli siis vapaana ja rusakko juoksi vierestä, Lissu kerkesi juosta kaksi metriä kun kutsuin sitä ja koira tuli salamana mun luokse!!!! Olipa voitonriemuinen olo!

Eilen siis tokoiltiin. Lissun kanssa harjoiteltiin seuraamista. Opeteltiin myös oikealla puolella kävelyä, ilman seuraa-käskyä tietysti. Ihan hyödyllistä, Patelle on nimittäin opetettu niin vankasti seuraamista, että agilityssäkin hakeutuu vasemmalle puolelle, ja se onkin meillä iso ongelma.

Paten ryhmässä myöskin oli teemana seuraaminen ja ripeä luoksetulo. Patelta paloi käämit haukkuvaan "koulukaveriin" mutta rauhottu kyllä sitten ja saatiin treenit kunnialla läpi.

Tänään aamulla käytiin pitkästä aikaa koira-aitauksella, ja paikalle sattu niin mukavat leikkikaverit,että myöhästyin sitten töistäkin kun ei maltettu lähteä ajoissa pois. Onneksi mulla on joustava työyhteisö(ei ollu ihan eka kerta)