Lämmin säätä pidellyt,  paten mielestä jopa niin lämmintä että uimassa piti käydä. Oltiin lenkillä venesataman maastoissa, kun muu perhe puunaili pientä paattiamme. Koirat juoksenteli vapaana ja kun päästiin rannalle Pate juoksi suoraan uimaan ja Lissu, joka on tottunu vaan mataliin lammikoihin, juoksi hirmuisilla harppauksilla Paten perässä. Taisi olla järkytys kun jalat ei ylettänykkään maahan! pate teki montakin uimalenkkiä ja lissukin uskaltautui vielä sorsan perään kylmään veteen.

533786.jpg

533787.jpg

 Sitten kotikulmille selvittyämme törmättiin vielä naapurin suursnautseriin, jonka kanssa saatiin vielä kunnon leikit pystyyn. Kotona makasikin sitten kaksi rättiväsynyttä russelia!

Eilen olikin sitten TOKO-päivä. Lissun ryhmässä teemana oli maahan-käsky. Ei olla sitä pahemmin harjoiteltu, mutta nokkelana tyttönä Lissu suoriutui taas hienosti! Harkkojen päätyttyä Lissu sai vielä leikkiä "koulukaverinsa" kanssa läheisellä pellolla.

Paten harkoissa pyrittiin tekemään seuraamisesta hauskaa. Otettiin intervallitreeniä, joka toinen "tötsän" väli seuraamista ja joka toinen riekkumista. Hauskaahan se oli! Patella sattu muutenkin olemaan hyvä päivä, jakso keskittyä minuun, toisien tuijottelun sijaan.

 

Lissulla loppui juoksut noin kolme viikoa sitten ja nyt on nisät hieman turvonnu, toivottavasti ei ole pahoja valeraskaus oireita tulossa..