Sateinen viikko vierähtänyt, nyt syysflunssan kourissa ehtii taas kirjoitella kuulumisia. Mitään erityistä ei kyllä ole tapahtunut... Koirat edelleen sängyssä (Patekin löysi takaisin kainaloon) , reenattu on tokoa ja agilitya...

 Lissun agi-ryhmässä vallitsi maanantaina yleinen sekasorto, koiria karkaili, pari koiraa päätti pistää kunnon leikit pystyyn ja ottivat koko kentän käyttöön, yksi taas päätti lähteä ottamaan toisesta uroksesta mittaa kesken suorituksen. Lissukin.on ottanut ärsyttäväksi tavaksi komentaa muita koiria. Meidän osalta kaikki mitä tehtiin meni ekalla kerralla mönkään, joko lissu varasti ja sen takia meni uusiksi tai sitten (useammin) minä tein jotain tyhmää, käsky myöhässä tms. Hohhoijaa, tuleekohan tästä koskaan mitään..

Eilen tokoiltiin Paten kanssa kaatosateessa, eipä paljon koiria huvittanut maahan mennä, jotenka reenattiin vaan seuraamista ja liikkeestä seisomaan jäämistä. Ihan ok. Pate on ollut aika tasaisen mukava, katselin taas tulevia toko-kokeita, jospa uskaltaisi mennä mukaan.