Ihania pentuja oli eilen meilläpäin liikenteessä, 10-viikkonen jackrusselli sai meidän koiratkin sekaisin. Tosi nätisti osasivat tehdä tuttavuutta! Ja illalla törmättiin vielä borderterrierin pentuun joka sekin oli niiiin syötävän suloinen. Pennut on ihania!

Kauhunsekaiset ajatukset on ylihuomisia agimestiksiä kohtaan. On kyllä varsinaiset möllienmöllit, oikee emämöllit liikenteessä. Olen miettiny kaikkia mahdollisia ongelmakohtia mitä meille eteen siellä voi tulla;

-muuri, on harjoteltu ilman niitä palikoita, koska Lissu ottaa niistä vauhtia tai kiertää koko muurin

-ohjaaminen, kun ei koskaan olla menty 5 estettä enempää, pelkään että jossain vaiheessa Lissu turhautuu kun palkkaa ei kuulu tai huonoon ohjaamiseen ja turhautuminen ilmenee sitten jalassa kiinni roikkumisella. Sekä tietty ohjaamisen ja harjoituksen puutteen vuoksi kieltoja luvassa.

No joo, ehkä mun pitäis rauhottua..

Niin, ja viikon päästä on jo nuori parson openi, jonne Lissu on ilmotettu. Eikä juuri olla pöydällä oloa harjoteltu. Lissullahan ilmeni erkkarissa akuutti tuomari-kammo, mikä tuli täytenä yllätyksenä kun aina ennen ollu niin nätisti tutkittavana. Täynee muistaa pyytää ihmisiä räpläämään Lissua.

On tää kamalaa kun ihmisen täytyy kehittää ittelleen ressiä joka asiasta!