Laitetaan eri otsikon alle Lissun kuulumiset. Maanantaina reenattiin siis ulkona muutaman asteen lämmössä. Hyvin tarettiin, Lissulle ei näytä tuottavan ongelmia reenata mantteli päällä. Tosin keskityttiin keppeihin ja keinuun, siis esteet jotka vaativat vielä enemmän harjoitusta. Kepeissä otettiin lähestymiskulmia vähän vaikeamman kautta ja vauhdissa lähestymistä, edelleen meillä siis selkeä kuja. Keinun kanssakin pidetään vielä avustaja käytössä. Hiottiin muutenkin vielä kontakteja. Rataharjoittelua ei nyt ollutkaan, eikä sitämyöten ohjaamistaitoja tarvittu, siispä kaikki sujui hyvin.

Reeneissä toisetkin ovat pistäneet merkille Lissun muutoksen: elokuussa kun alotettiin, Lissu oli se kiltti rauhallinen vähän ujokin mutta nyt Lissusta on tullut oikein täpäkkä-tyttö(reenikaverin suusta,kuulosti hauskalta). Koira on saanut harrastuksen myötä roimasti itseluottamusta, minun mielestäni liikaakin. Nyt on Lissussa sitä "potkua" jota joskus peräänkuulutin. Pitää varoa mitä toivoo!

Ollaan nyt Lissun kanssa lenkkeilty ihan kahdestaan. Kyllä on helppoa vain yhden koiran kanssa! Lissukin on eritavalla "kuulolla" metsässäkin. Vaikkakin toivon enemmän kun mitään, että saadaan toinenkin lenkkikuntoon!