Kuinkas tää nyt on olevinaan niin vaikeaa saada tekstiä aikaiseksi? Mitään eritystä ei tässä viikon sisällä olekaan tapahtunut, niin, paitsi että viikonloppuna oltiin kouvolassa ja anopin luona kyläillessä Lissu pääsi tutustumaan kissoihin. Pate ei tullut alkuunkaan juttuun kissojen kanssa joten aina ennen anopin luona kyläillessä kaksi kissaa vietti vierailumme ajan makuuhuoneessa suljetun oven takana. Nyt sitten kokeiltiin miten Lissu reagoi kissoihin. Lissu on senverran pehmeämpi tapaus, ettei varmaan samalla tavalla heti hyökkää kimppuun. Ja hyvinhän se sujui, Lissu antoi kissojen olla rauhassa, kovasti kiinnosti kyllä, mutta niin jännittävän näköisiä otuksia oli, ettei ihan kuonotusten uskaltanut mennä.

Kouvolassa käytiin myöskin tekemässä pitkä lenkki oikein ajan kanssa, huomaamatta hurahti melkein kolme tuntia kun Lissulla oli Nenna-corgi leikkikamuna, minulla vanha ystävä juttuseurana ja Pipsalla ystäväni saman ikäinen tytär pulkan kera mukana. Sisälle kun päästiin oltiinkin sitten polviin asti märkinä, nälkäisinä ja onnellisen väsyneinä jokahinen.

Lissun korvat punoittivat taas viikko sitten ja yhdistin sen nyt nappuloihin. Paten poismeno viikolla en jaksanut väsätä itse ruokia Lissulle, jotenka Lissu söi viikon ajan pääasiassa nutroa, ja kuinka ollakkaan korvissa alkoi näkyä. Lopetin nappuloiden antamisen ja korva parani itsestään! En kyllä tiedä mikä ainesosa aiheuttaa moisen, kun vehnääkin Lissu saa muulloinkin tumman makaronin muodossa, kaikki lihat sopii, ja riisikin, jota jossain vaiheessa epäilin, on sopinut. Lieneekö joku lisäaine tms. Tämä oli nyt jo kolmas kerta kun korvissa punoitti, ja aina on nappuloita syönyt niihin aikoihin. Harvoin annettuna nappulatkaan ei ole ongelma.