Aina se vaan tulee kiire näin joulun alla. kortitkin jäi sitten lähettämättä, vaikka Pipsan kanssa ajoissa kortit askarreltiin ja kirjoitettiin ja merkitkin liimattiin, siellä ne nyt lojuu keittiön kaapissa.

Lissulla alkoi nyt agilitystä joulutauko ja pelkäämpä pahoin että tauko jatkuu juoksujen takia vielä tammikuussa. Säät kyllä suosivat itsenäistä harjoittelua ulkokentällä, joten täytyy käydä ahkerasti kentällä nyt loppuvuosi.

Meidän pihalla leikkii usein lauma lapsia, Lissu taitaa luulla olevansa yksi heistä. Eilenkin lapset leikkivät hippaa kun menin Lissu mukana roskia viemään. Lissu kävi tapansa mukaan moikkaamassa lapset ja seuraavassa hetkessä huomasin Lissun kirmaavan leikissä mukana (on muuten ihan voittamaton kyseisessä leikissä) Hauskaa näytti olevan sekä lapsilla että Lissulla, jäinkin hetkeksi katselemaan kun en raaskinut kutsua Lissua pois. Lissu sai oikeen kunnon hepulit ja juoksi ympyrää kun viimeistä päivää! Malttoi sitten kuitenkin tulla minun kanssa sisälle, mutta tarkasti seurasi ikkunasta toisten leikkiä.