Nimittäin kilpailunomaisissa tilanteissa? Jos harjoitellessa sujuu ihan hyvin, mikä muuttuu kisapaikalla? Kyse on siis vaan kuitenkin möllikisoista, joten suorituspaineita ei pitäisi olaa, enkä ole edes erityisen kilpailuhenkistä tyyppiä, mutta jotain minulle tapahtuu ja se siirtyy sitten koiraan.

Lauantaina käytiin sitten lohjalla möllikisoissa jossa ensin lähdöstä Lissu varasti väärälle esteelle, A:lle jonne jäi sitten istumaan ja luomaan katsausta päivän radasta, sitten kun päästiin esteelle numero 1, meillä oli jo kasassa 45 virhepistettä (kielto, hylly A:lle menosta ja toinen hylly kun kaivoin makupalan taskusta, hyllystä 20rv)No, sen jälkeen kaikki meni muuten hyvin paitsi että  kaikki kontaktit loikittiin alas. Korjattiin ne sitten heti perään ja kasvatettiin pistesaldoa mahtavaan lukemaan. Tulos siis 125 rv , mutta aika ylitettiin "vaan" 22 sekunnilla kaikesta huolimatta!

Lissu ei muuten koskaan harjoituksissa loiki kontakteja, se on jättänyt pysähtymättä, mutta en muista tollasia loikkia ikinä nähneeni! Lähdössä minun olisi pitänyt ottaa parempi kontakti koiraan, mutta hätäilin ja luotin siihen ettei Lissu ole enään varastellut lähdössä. Ensi kerralla täytyy ottaa kuvausryhmä mukaan jotta saisin itse sitten nähdä että mitä minä siellä radalla teen ja mitä en!!

Vaikka en missään mielessä voikaan olla tyytyväinen suoritukseen, löytyi suorituksesta (rata oli by the way tosi kiva) jotain onnistumisen iloakin: alkuun hankalalta näyttäneet tiukat käännökset sujuivat mallikkaasti! Hauskaa oli, Lissulla varsinkin, ja yleisöllä ehkä.