Eilen otin tehtäväkseni siistiä neiti missikisa kuntoon. Joka puolelta tuntuu tursuavan yksittäisiä karvoja eikä karva kerrallaan taktiikalla tuntunut etenevän millään. Otin sitten kamman avuksi ja sekös sitten tuntui mukavalta Lissun mielestä. Pate inhosi rintakehän ja mahan nyppimistä joten tuntui niin oudolta kun Lissu otti mukavan selinmakuuasennon lattialle ja silmät ummessa nautiskeli kun kiskoin karvoja irti. Välillä toinen takajalka lähti "käyntiin" . Naamavärkki jäi edelleen siistimättä kun en oikeen osaa päättää mitä sille tekisin.

Näyttelyremmi on kateissa. Vararemmi lötyy, mutta en ole sitä ikinä varsinaisesti käyttänyt kun ei se pysy paikoillaan. Jos vaikka siivoaisi joskus laatikoita niin saattaisi moni asia löytyä helpommin!

Lunta sataa taas, kahdet agilityn ulkotreenit on jäänyt sään takia väliin, toivon todella että talvi taas tälläerää päättyy maanantaihin mennessä. Maanantaina pitäisikin olla viimeiset talvikauden reenit ja uudet ryhmäjaot kevät-kesä-syksy kaudelle julkaistaan.