Ihana viikonloppu mökillä takana! Tuohikotissa olikin täysi talvi, niin tosin oli tänne helsinkiinkin lunta viikonlopun aikana ilmestynyt.

Oltiin siis ystävien mökillä rentoutumassa, etukäteen jännitin miten Lissu tulee toimeen 3v saksanpaimenkoira uroksen kanssa, jota ei ennen ole tavannut. Tai enemmän jännitin miten se saksanpaimenkoira suhtautuu Lissuun joka tulee hänen reviirilleen, sillä meidän Lissuhan ei rähinöitä aloita. Juupa juu, Paroni-herra oli niin rauhallinen ja hyvin koulutettu koira jota Lissu parhaansa mukaan yritti ärsyttää. Pari kertaa Paronilta paloikin käämit kun Lissu haukkua räkytti korvan juuressa ja roikkui korvissa ja niskavilloissa. Saipa Lissu yhden osumankin hampaasta kylkeen(semmonen ihan pikku nirhauma), mutta itseään saa kyllä syyttää! Saipahan vähän katu-uskottavuutta! Suurimman osan ajasta olivat kyllä nätisti molemmat. Lissulla on paha tapa härnätä etenkin isompia koiria haukkumalla vieressä, ja sitten kun se isompi koira katsookin Lissuun päin, pieni valkonen säntää mamman luo turvaan.Tämä härnääminen alkaa sen jälkeen kun Lissu on todennut härnättävän vaarattomaksi.

Tampereen näyttely lähestyy, kennelliiton sivuille olikin jo tullut aikataulut: parsonit 56kpl, klo 9. Eli aikasin saa taas liikenteeseen lähteä. Lissun ulkoista olemusta pitäisi siistiä, mahan alus on ainakin nypittävä. Vielä on hyvin aikaa! Viime vuonna Tampereen näyttelyä edeltävänä iltana puolen yön aikaan yritin epätoivoisesti saada karvoihin junttaantunutta purkkaa irti, jota tosin löytyi karvoista vielä näyttelypaikalla.