En nyt jaksa tilittää tämän viikon harjoituksia sen kummemmin kun että ihan kivasti on mennyt. Pari yleistä, molempiin harrastamiimme lajeihin sopivaa "kotitehtävää" tai paremminkin muistisääntöä minulle: se mikä vaaditaan tokossa, täytyy vaatia myös agilityssa, lähinnä tuohon paikallaoloon liittyen. Agilityssa  minulle on aina riittänyt kunhan pysyy siinä paikassa johon olen jättänyt, enkä ole välittänyt jos asento vaihtuu (pehva nousee istumasta ) Ja koska agilityssä Lissu odottaa niin täpäkkänä valmiina lähtölupaa on parempi että jätän sen valmiiksi seisomaan lähtöön. Harmitta kun tuon lepsuilun takia täytyy opettaa nyt alusta alkaen että "paikka" tarkoittaa todellakin paikalla olemista. Istuen ja seisoen ei onkelmaa, mutta paikalla makuussa nousee semmoseen puoli makuuseen. Ja sekin vielä että alan vahvistaa maahaan-käskyn nimenomaan kyynärpäiden maassaoloon, peppu kyllä laskeutuu itsestään(kuulemma, peppu pystyssä makuu näyttää kyllä paljon hienommalta)

Agility kentälle ei nyt pääsekään kun saamme uuden pohjan kentille viikonlopun aikana. Toivottavasti on valmis maanantaihin mennessä kun olis meidän harkat!

Mainittakoon vielä että toko-kouluttajamme kehui meidän kontaktia (siis minun ja Lissun välistä, ei agility kontakteja) sanalla MAHTAVA!! Ja siitä tuli MAHTAVAN hyvä mieli!