Voi itku mitkä treenit oli!! Vaikeeta! Meillä siis ensimmäiset varsinaiset treenit uuden kouluttajan kanssa. Rakennettiin rata joka sisälsi vain hyppyjä ja putkea, mutta tosi vaikeita kiemuroita sekä A-este härnäämässä keskellä. Yksi putki meni A:n alitse niin että putken suut oli siinä A:n vieressä, ja kumpaankin suuntaan olisi pitänyt lähettää koira putkeen tosi kaukaa, jos aikoi ehtiä järkevästi seuraavalle esteelle, ohjauspuolikin piti saada vaihdettua. Siinä rataa rakennellessa satuin vilkaisemaan koiraa päin, ja hupsista, siellä se oli taikonut itsensä kaulapannan läpi ja leikitti viereistä russelia. Kun Lissu huomasi minun kiiruhtavan paikalle, tuli se iloisesti vastaan ihan kun oltaisi oltu pidempäänkin erossa. Hassu tyttö!

No, sitten meidän ratavuorolla sain todeta sen minkä jo rataan tutustuessa huomasin, vaikeeta. Saatiin meno muilta osin hiottua ihan hyväksi, mutta A veti puoleensa jälkimmäisessä ansa kohdassa vahvasti enkä saanut tarpeeksi rivakasti, useista yrityksistä huolimatta, vedettyä koiraa edelliseltä esteeltä, putken suu kun oli vielä semmosessa kulmassa ettei sitä suuaukkoa näkynyt mutta A oli edelliseltä esteeltä käännyttäessä suoraan kääntösuunnassa edessä. Lissu vielä paineistuu jos liikaa jankataan jotain kohtaa onnistumatta, niinpä katkaistiin lopulta rata siihen kohtaan ja jatkettiin loppuun sitten erillisenä ratana. Mutta siis tosi vaikee rata! Lissu oli kyllä ihana ja innokas ja vauhdikas! Lopuksi otettiin vielä erikseen pussi, kun talvella ei ole pussia ollut este valikoimassa. Hyvin meni, enpä kyllä epäillytkään etteikö Lissu pussista tykkäisi.

Pakko käydä nyt ennen seuraavia harkkoja vähän reenaamassa. Kontaktit saa nyt muhia, ne sujuu hyvin, en viitti jankkaamalla pilata, teen vaan yhdet onnistuneet suoritukset.