Kesä on jo hyvässä vauhdissa, koneen ääressä ei ole tullut aikaa vietettyä viimeisten kolmen viikon aikana. Nyt viime yönä lueskelin blogeista toisten parsonien kesätouhuja viikkojen varrelta ja päätinpä vihdoin päivittää omaakin blogia.

Juoksut meillä on nyt sitten takanapäin, ja eilen tehtiin paluu agikentälle ihan vaan omatoimiharjoittelun merkeissä. Mitään kummallista tauon aikana ei ole tapahtunut, kontakteille ei vaan innostuksissaan maltettaisi pysähtyä, mutta eiköhä nekin taas ala sujua kun päästään normaaliin treenirytmiin. Tänään onkin sitten treenejä oikein kaksin kappalein, kun ensin puoliltapäivin mennään Lohjalle agirotutreeneihin ja illalla on vielä omat seuran harkat.

Viikon päästä olisi sitten Forssan näyttely, jota varten yritetään pikadiettiä uimalla ja lenkkeilemällä. Lissu oli äitini hoidettavana kun teimme reissun ihmisporukalla ja herkuteltu täällä ainakin on sillä aikaa! Löysin upean uimapaikan läheltä agikenttäämme, kolme lampea halkaisijaltaan n.100m, ympärillä metsää ja ulkoilupolkuja, vesi on vieläpä niin puhdasta että lapsetkin siellä voi uittaa, eikä edes koirakieltoa! Mukavampi käyttää koiraa makeassa vedessä uimassa.