Eilinen sunnuntai meni koiraharrastusten merkeissä, ensin käytiin Forssan näyttelyssä ja illalla reenattiin agiliitoa. Näyttelyssä Lissu yllätti törkeällä käytöksellä huudellen rumia kilpakumppaneilleen, mutta tuomari-sedälle oltiin niin mielinkielin: saldona VSP serti ja cacippi. Ei tuomariltakaan jäänyt huomaamatta Lissun käytös kilpakumppaneita kohtaan ja totesikin Lissulle "you are real bitch" Lissu ilmeisesti on kyllästynyt lällärin maineeseensa ja päätti nyt oikein yleisön edessä todistaa olevansa kelpo terrieri! Minä en akuun hämmästyksissäni tajunnut edes komentaa Lissua. Mutta kylläpä tuli hyvä mieli sertistä! Tahtoo lisää!

Illan agiharkat sujuikin sitten kauniimmalla käytöksellä. Reenattiin keppejä putki-kepit-hyppy-hyppy-kepit ympyrällä, ja kuten tiesinkin toiselta puolelta sujuu mutta toiselta ei. Ihme kyllä Lissu hakee oikean välin "väärältäkin" puolelta mutta pujottelurytmi on hakusessa. Kouluttajamme mielestä meillä ei silti ole enään mitään isoa ongelmaa kun rytmi on hyvä oikealta puolelta ja alotusväli on Lissun tiedossa. Samoten kontaktit, jotka oli mukana toisella harkkaradalla, on meillä kuulemma hyvin hallussa, nyt vaan minulle rohkeutta juoksennella kauempana. Kyllä tämä tästä...

Kotipihalla Lissu joutui lokin hyökkäyksen kohteeksi kun lokki-pirulainen oli tuonut kaksi poikastaan meidän pihalle ja vapaana juoksennellut Lissu tottakai halusi käydä katsomassa uusia "naapureita" mutta lokki-äiskä syöksyi haukkana paikalle ennenkuin Lissu kerkesi metrin päähän poikasista. Juostiin sitten Lissun kanssa vauhdilla sisälle turvaan.