Käytiinpä eilen kummiskin sitten purinalla möllittelemässä. Harkoissa sunnuntaina Lissu ei oikeen jaksanu keskittyä täysillä, joten ajattelin parin agivapaapäivän tekevän hyvää. Eilen sitten alkoi kummiskin tehdä mieli radalle, joten eikun menoksi.

Rata oli tosi mukava, rentouttavan helppo. Mutta lähdössä tapahtui sitten kummia, täytyy tänään kaivaa  sääntökirja esiin tai kysyä viisaammilta selitystä. Lähtöpaikalle tultiin Lissu kanssa ihan normaalisti hyvällä vireellä, lähtöluvan antoi ajanottaja, joka seisoi ekan ja tokan esteen välissä. Kun ajanottaja oli avannut suunsa huomasi Lissu kyseisen miehen ja vaan tuijotti lumoutuneena. Toljotti vaan vaikka minä jo kutsuin radalle, havahtuessaan Lissu sitten kiersi ekan esteen minun luokse, josta jouduin sitten ottamaan ekan esteen uudestaan. lopulta kun radalle päästiin, kaikki sujui loistavasti. Suorituksen jälkeen mentiin sitten Lissun kanssa kävelylle ja mietiskelin tuliko ekan esteen ohituksesta vitonen vai peräti hylly. Yllätys olikin sitten tuloslipukkeessa, ratavirheitä nolla. Mutta, aika oli merkitty 32s. johon sitten lisätty 10,58s. elikkä suoritusajaksi tuli sitten 42,58s.  En tajua, miksi ei ratavirhettä ja mikä tuo aikalisäys on?

Tänään on sitten Lissun ansaitsema agivapaa, jonka aiomme viettää metsälenkkien merkeissä. Pelkään oikeasti että omalla innostuksella ja yliharjoittelulla pilaan Lissun motivaation.