Eilen näyttäydyttiin Ypäjällä, tuomarina Anne Sume. Tuomari tarjosikin rahoille vastinetta perusteellisella arvostelulla, noin 5min/koira, ja mikä ihaninta, kun nauha oli annettu, tuomari vielä perusteli nauhan väriä kannustavasti mutta rehellisesti. Meille siis EH, perusteluna jäykät takaliikkeet. Arvostelu meni näin:

Erittäin hyvän tyyppinen. Hyvä luustoinen nuori narttu. Kaunis ilme, hyvä purenta. Vahva selkä, hyvä hännän kiinnitys. Syvä rintakehä. Hyvin kulmautunut edestä, hieman niukasti takaa. Liikkuu reippaasti, mutta liian jäykät takaliikkeet. Hyvä temperamentti.

Paikalla oli myös sukulaisia, ja niitähän on aina kiva nähdä! Myös Rosa-mummo teki paluun näyttely kehiin, ja hienon paluun tekikin, ollen ROP-veteraanin lisäksi PN2 varasertin kera, Lissu onnittelee mummoa!

Me tartuimme tuumasta toimeen jäykän takaosan suhteen, ja sovimme menevämme huomenna Tara-äipän luokse Satun hierottavaksi, siitä oli kyllä puhe jo aikaisemmin, mutta nyt kun oikein viralliselta taholta tuli huomautus jäykkyydestä, sain sovittua päivän.

Tänään olisi tarkoitus käydä kentällä harjoittelemassa..kisat lähestyy uhkaavasti..