Sunnuntai iltapäivällä ajeltiin takaisin kotiin, kun jonkun täytyi palata maanantai aamuksi töihin. Lissun kanssa kiiruhdettiin suoraan agireeneihin, huomataksemme ettei paikalla ollutkaan ketään, ainakaan meidän ryhmästä. Pidettiin sitten omat harkat, keskittyen keppeihin erilaisilla lähestymiskulmilla. Vaihtelevalla menestyksellä. Otettiin sitten vielä yksittäisinä esteinä keinua, rengasta ja A:ta.

Eilinen päivä meni sitten palautuessa viikonlopusta. Illalla käytiin tyttöporukalla metsässä syömässä mansikoita ja mustikoita, ainakin Pipsalle maistui. Metsässä samoilun jälkeen oli tarkoitus huoltaa Lissun turkkia, kun karvaa taas irtoaa reilusti, mutta vesisade kasteli kotimatkalla, joten ehkä sitten tänään huolletaan turkkia..jos vaikka illemmalla jaksaisi.

Nyt ajattelin lähteä kentälle taas keppejä harjottelemaan. Vajaa kolme viikkoa ekaan oikeaan starttiin, mahassa muljahtaa kun ajattelenkin asiaa. Perumaan en rupea, mennään sitten harjottelemaan kilpailemista, viihdyttämään yleisöä ja rohkaisemaan muita aloittelevia. En tiedä olenko jotenkin kieroutunut luonne, kun minua ainakin on rohkaissut ilmoittautumaan kisaan juuri kisoissa näkemäni "ei niin onnistuneet" suoritukset!

Täytyisi tuota kalenteria taas päivittää..ypäjän näyttelykin on siis 20. eikä 19. päivä.