Maanantaina iltapäivälenkki päättyi paniikkiin. Oltiin jo muutaman sadan metrin päässä kotoa, kun Lissu yhtäkkiä lopetti kävelemisen ja istui vasen etutassu koholla paikoillaan. Mitään ei tassussa näkynyt mutta koira ei suostunut kävelemään. Kannoin Lissun sitten äkkiä kotiin ja aloin tarkastella tassua, josta löytyikin ampiaisen piikki törröttämässä anturan sivussa. Piikin sai hyvin pois mutta tassu tuntui olevan tosi kipeä. Parin hätäisen puhelun aikana tassu turposi kaksinkertaiseksi. Eläinlääkärikin kyllä sanoi sen olevan normaalia ampiaisen piston jälkeen ja että toimitaan vasta jos turvotus leviää muualle kehoon. Turvotus ei onneksi levinnyt ja tunnin päästä pistosta alkoikin lasehtia, säikähdyksellä selvittiin!

Eilen käytiin sitten katsomassa mitä mieltä Lissu on ketusta, kiire tuli kun piti ottaa isäntäkin katsomaan, ehdittiin kuitenkin paikalle! Jotain on tapahtunut sitten edellisen, ensimmäisen, kerran ja Lissu alkoikin heti haukkua ketulle hurjana. Putkistoon ei kuitenkaan vielä uskaltautunut, kiinnostanut kyllä olisi, jospa sitten seuraavalla kerralla. Paikalla oli myös ihania velipoikia ja muuta sukua.

Iltamyöhäsellä tehtiin vielä lenkki jo helsinkiinkin ehtineessä vesisateessa, nyt on sitten kurkku kipeänä kun jalat kastui risoissa saappaissa, syksy on selvästi tullut.