Pitkä päivitystauko, ensin oli hankaluuksia päästä vuodatuksen sivuille, sitten kaaosmainen viikko töissä ja sitten vaan oli tuntu vaikealta kirjoitella. Mistähän nytkin alottaisi...paljon on touhuttu ja kaikenlaista tapahtunut mutta taidanpa pompata suoraan tämän hetkisiin mietteisiin agility-uramme tiimoilta.

Mietin eilen kentällä meidän tämän hetkistä tilannetta ja tein pienen kartoituksen: yleisesti ohjauksessa eteenpäin irtoaminen on meidän vahvuus, kunhan käskyt tulee ajoissa, Lissu irtoaa ja lukee kyllä mielestäni itsekin rataa aika hyvin. Minun täytyy vaan uskaltaa antaa Lissun mennä ja muistaa olla ajoissa käskyjeni kanssa.

Kontakteilla on ollut havaittavissa pientä lipsumista, joten tiukka linja nyt ennenkuin keksii alkaa kunnolla loikkimaan. 

Kepit sujuu...oikealta puolelta. lähettämällä suoraan eteen kepeille ja avokulmasta aloittaa kepit oikein ja homma toimii, mutta erilaisisia sisäänmeno kulmia täytyy reenata.

Esteen kierrot tuntuu nyt olevan hyvällä mallilla samoin suunnan vaihdot. Myös putki ongelmat on jääneet taakse.

Lähdössä varastelua on taas ilmennyt ja siinäkin vaan tiukka linja nyt.

Näillä eväin jatketaan reenausta jos vaikka saatais se nolla-tuloskin joskus. Seuraavan kerran kisataan todennäköisesti vasta pidemmän ajan kuluttua.