Avasimmepa mekin oman päiväkirjan, kun niiiin monella muullakin on...Päiväkirjaa pidän minä, pinen helsinkiläisperheen äiti. Perheeseemme kuuluu avomies Tapio ja tyttäremme Pipsa 4v. Sekä tietysti päiväkirjan päätähdet, koiramme Pate ja Lissu!

Vanhempi koiramme Patrick "Pate" on jack russellin terrieri, eli ns. wörkki. Leikattu uros koira joka täyttää seuraavaksi jo 3 vuotta. Pate on kastroinnista huolimatta oikea "äijä" ! Luonteenpiirteistä ensimmäisenä tulee mieleen kiihkeä, aina koko sydämestään toimiva koira(niin hyvässä kun pahassa) Harrastuksena meillä on ollut TOKO ja agility harvinaisempana herkkuna. Nyt olisi kuitenkin tarkoitus alkaa agilitya harrastaa "ihan kunnolla"

533788.jpg

Nuorempi koira "Lissu" Ratkiller Ladyfinger, on 8kk vanha parsonrussellinterrieri. Aivan ihanan kiltin luonteen omaava Lissu on meillä sijoituksessa( käy siis tekemässä yhdet pennut kasvattajalle, ja on sen jälkeen minun oma!) Lissun kanssa käydään myös tokoilemassa, ihan alkeissa vielä harjoitellaan. Ja varmaan agilitya aloitellaan sitten joskus kun perustottis on paremmin hallussa. Näyttelyissäkin ollaan piipahdettu 3 kertaa, kaikki pentuluokassa, ja saldona on 2kertaa ROP-pentu ja nyt viimeisimpänä lappeenrannassa hävisimme ainoalle kilpakumppanillemme, joten sijoitus PEK2

533792.jpg