Tässä kuulumiset viikon varrelta:

Tiistaina käytiin omatoimi-harkkaamassa agikentällä, aiheena kepit ja niitä lähestyminen. Tosi hidasta meillä pujottelu vielä on, mutta pujottelua kumminkin!

Keskiviikkona oli HAU:n järkkäämät epikset, tai itseasiassa Hau open-epissarjan toinen osakilpailu. Rata vaikutti helpolta, paljon juoksemista, mietiskelin rataan tutustuessa että mikähän kompakohta tässä radassa on se mihin sitten lankeaa. Ei tullut yllätyksiä vaan kaikki sujui just niinkuin suunnittelinkin. Kontakteilla jämptit pysähdykset, se lienee se suurin riemu!! Tuloksena nolla virhettä ja aikakin -20,97  Sillä tuloksella irtosi 3. sija. Hirmu tyytyväinen olen! Oli jotenkin niin rentoa menoa, kaipa sitä luottamusta tekemiseen alkaa pikku hiljaa tulla....ja sitten pääsemmekin virallisiin joissa jännitys muuttaakin touhun taas sekametelisopaksi. Ei vaineskaan, olen luonut tai yritän luoda itselleni ajatusmallin ettei ne viralliset ole epiksiä kummempia skaboja!

Perjantaina lähdettiin kävelemään kaverin luokse "pihatalkoisiin" Kaveri on juuri muuttanut, eikä meiltä matkaa ole linnuntietä varmastikaan paljoa yli kahta kilometriä. Ajattelin että saadaan lenkkiä tehtyä samalla, kun Lissu olisi kuitenkin tullut mukaan ja voisi sitten juoda vaikka sen siiderinkin. Noh, ihan sitä lyhyintä reittiä ei sitten löytynyt vaan menomatka kesti tunnin ja 20 minuuttia päälle. Parin tunnin päästä tultiin sitten kotiin puolessa tunnissa. Hippusen oli jalat tohjona! Väsy oli Lissukin, noiden matkojen lisäksi sai pari tuntia ihan luvan kanssa myllätä ja kuopia pihaa!

Tänään lauantaina oli sitten vuorossa agirotureenit Lohjalla, jossa me ainoina mölleinä tahkottiin kisaavien, ei ihan niin helppoa, rataa. Ihan hyvin me minun mielestäni loppujen lopuksi selvittiin siitä ja opinpa uuden ohjauskuvionkin, pakkovalssi. Ensimmäinen ajatus pakkovalssista oli että tästä ei ehjillä housuilla selvitä, mutta selvittiinpäs! Nyt eikun käyttöön vaan niin saadaan sujumaan! Oli muuten hienon näköstä kattella niitä jotka osaavat!

Kotona sitten maistui lepo ja kunnon luu!

1455048.jpg

Illemmalla meillä kävi kylässä pikkuinen Devi-neiti,3-vuotias kääpiöpinseri. Vaikka Lissu kuinka yritti, ei Devi taipunut leikkiin. Harmi, meillä kunnon leikkikaverit on kortilla.