Agility täytteinen viikonloppu takana, mestiksetkin onnellisesti takanapäin.

Lauantaina oltiin siis harjoitus oppilaina koulutusohjaaja kurssilaisille. Tiiviin treenin meille vetivätkin, koirakoita oli 5 ja tulevia kouluttajia 8. Saatiin vähän erilaisia näkökulmia ohjaamiseen. Taas oli tosi vaikeeta jättää Lissu esteen taakse. Muualla kun harjotellaan paikallaoloa, ei mitään ongelmaa, mutta agikentällä hirmu vaikeeta.

 

Sunnuntaina oltiin sitten agimestiksissä. Harmittaa kun jouduin lähteä kesken kotiin kun kotimiehelle tuli hälytys töihin. Jäi sitten varsinainen mestaruustaisto näkemättä. Olis pitäny kuitenki ottaa Pipsa mukaan.

Oma osuus meni kai ihan hyvin, yksi kielto ja aika ylitettiin vajaalla 9 sekunnilla. Sijotusta en tiedä, eikä sillä nyt oikeen mitään merkitystäkään ole. Pointsit noinkin hyvästä tuloksesta menee kyllä Lissulle. Minun suoritus oli kaikkea muuta kun hallittua ohjaamista. Alussa Lissu varasti ja jouduin jotenkin väärälle puolelle ja  sekoilinkin puoli rataa, sitten tulikin se kielto jonka jälkeen sain  itse radasta kiinni ja loppu menikin ihan hyvin. 

Kiva tapahtuma, odottelen vain tuloksia julki niin näkisi miten muilla on mennyt. Möllimestaruuden voitti Nipa-serkku ja toiseksi tuli Tara-äippä. Hyvät on geenit!