2011962.jpg

Hirveä sää ulkona, se luvattu myrsky on ilmeisesti tulossa..aamulenkin jälkeen käperryttiin Lissun kanssa viltin alle, olokin on flunssainen. Nyt kuitenkin aloin netissä surffailla ja tehdä suunnitelmia näyttelyiden ja agikisojen osalta. Harmikseni tämän vuoden puolella ei kovin läheltä löydy meille sopivia. Hyvää aikaa siis treenata!

Meillä meni suunnitelmat tämän talven osalta uusiksi kun Lissulla todettiin silmätarkastuksessa PHTVL/PHPV aste 1. Lissun menoa tuo ei haittaa, mutta niitä pentuja Lissulle ei nyt sitten tule.

Ensi viikolla meille saattaa tulla anopin koiravanhus Didi hoitoon kun anoppi joutuu sairaskohtauksen vuoksi sairaalaan sisään joksikin aikaa. Meillä olo on Didille aina pienoinen shokki, kun meillä joutuu päivällä olla yksin ja Didi on koko ikänsä kärsinyt eroahdistuksesta joten myös Didin vuoksi toivon anopille pikaista paranemista.

Sitten vähän iloisempia uutisia, lähipiirin koira määrät ovat kasvaneet tässä lähiaikoina. Lissulla löytyy kavereita nyt lähes joka kyläpaikasta. Odotan innolla että pääsen näkemään uusia tuttavuuksia kouvolassa ja täällä helsingissä.