Tänään lähdetään mökille viikonlopun viettoon!! Pate pääsee yhden mielipuuhansa eli saunomisen pariin ja muutenkin, onhan se koirilla hauskaa kun saa juosta mielinmäärin vapaana.. Tosin, mökkireissut menee aina saman kaavan mukaan, eli ensimmäinen vuorokausi remutaan pihalla ja sitten siirrytään loppuajaksi sisälle nukkumaan, noin niinkun kärjistetysti!

Tarkotus olisi nyt vihdoin ja viimein saattaa loppuun Paten nyppimisprojekti (alkoi toukokuussa..) Ja ajattelin kyhätä hyppy-esteen ja harjotella vähän "hallittua hyppyä" 

Eilen tehtiin pitkä metsä-pelto lenkki, oli jotenkin niiin ihana syksyinen sää! Meillä oli pallo mukana lenkillä, kun yritän opettaa Lissulle miten kiva lelu pallo on. Kiinnostuu kyllä pallosta kun sillä vähän "härnää" , ja lähtee juoksemaan pallon perään kun pallon heittää, mutta kun pallo pysähtyy, Lissu kipittää hakemaan minut ja haluaa sitten näyttää että "tonne se pallo meni"    No, eilen Lissu toi kaksi kertaa(!!!!) pallon takaisin mulle!! Toivoa siis on! Ehkäpä joskus saamme pallosta hyvän "palkan". (Muutkaan lelut ei palkaksi asti kiinnosta, paitsi tietysti nuo samperin kepit jotka sitten pitäisi saada silputa lopuksi)