Aloitetaan lauantaista ja mastery syysnäyttelystä:

Olimme jo hyvissä ajoin paikanpäällä, Lissu käyttäytyi nätisti ja aurinko lämmitti mukavasti. Mutta...viimonen kerta kun otan isännän seisomaan kehän reunalle! Lissun esittäminen oli työlästä kun koko ajan piti vilkuilla isännän suuntaan, ja vetää sinnepäin ja hidastella poispäin liikuttaessa. Seisottaminen sentään sujui hyvin. Tästä huolimatta, sveitsiläinen Elsbeth Clerc antoi Lissulle laatuarvostelussa ERI:n ja luokkansa toisen sijan. Paras narttu kehässä sijoitti Lissun neljänneksi.

1889627.jpg

"onko isäntä vielä tallessa?" -yläkuvassa vilkuillaan taakse ja alakuvassa vedetään sitten kohti. Tää on niin tätä! Kuvat on ottanut ystävällinen parson ihminen Ann-Marie, joka myös antoi luvan käyttää kuvia. Ihana kun ihmiset ottaa kuvia näistä tapahtumista, iso kiitos!

1889628.jpg

Siirrytään sunnuntaihin ja agilityn pariin.. Purinalla syysskabat, meillä kaksi starttia oikeen vierasmaalaisilla tuomareilla. Aaamulla oli vähän sellanen olo ettei taida tulla mitään kun harkat on menny enemmän ja vähemmän poskellee viimeaikana. Eka rata tuntui vielä aika vaikealta ykkösluokan radaksi, ja ehkä sen takia keskityinkin sitten paremmin, kepeiltä harmillinen vitonen. Alussa myöhästyin valssatessa ja koira katosi hetkeksi, mutta siitä selvittiin kuitenkin virheettä, muuten ihan hyvä rata.

Toiselle radalle olin sitten lähdössä rauhallisin mielin, rata vaikutti helpolta, koira oli rauhallinen, oli siis kaikki edellytykset hyvään suoritukseen. Jotain sitten kuitenkin tapahtui, ja koko rata meni kaaokseksi, tuli mm.lentokeinu ja kosketusvirhe. En oikein osaa enkä halua analysoida tätä starttia, radalta 15 virhepistettä, aika alittu muutamalla sekunnilla.

Illalla vielä treenit, tehtiin kahta rataa, putkeen meno tökki taas(kisoissa ei muuten ongelmaa näkyny) mutta kepeille meno sujui loitavasti. Nyt on alkanu tulla taas harkoissa lähdössä varastelu ongelmaa, onneksi kisoissa pysy rauhassa paikoillaan. Pitäisköhän meidän panostaa enemmän tottisharjotuksiin, varmaankin.