Sunnuntaina meillä oli siis kahdet reenit: ensin Lohjalla agirotuun liittyvät reenit parsonporukalla. Aurinko paistoi kentälle kuumasti ja se hieman hidasti menoa, mutta kontaktit meni nyt jo vähän paremmin eikä itse radallakaan ollut ongelmia. Mutta lähdössä ei Lissu malta tulla ensin sivulle saatikka jäädä istumaan paikoilleen. Täytyy taas jättää seisomaan niin ei tarvi turhaan kuumentaa tilannetta, varsinkin kun housuissa roikkuminen kuului taas kuvioihin.

Illalla hskh:n reenitkin sujui ihan kivasti, vaikealta näyttänyt rata meni yhtä tiukkaa välistä vetoa lukuunottamatta hienosti. Ja taas siinä välissä vedossa minun ruosteessa oleva ohjaus palkittiin housuissa roikkumisella. Jännä juttu, kun tuota pärräämistä ja roikkumista ei pitkiin aikoihin ole ollut mutta nyt juoksutauon jälkeen taas, kaipa siinä koiran into ja ohjaajan taidottomuus kohtaa jälleen.

Maanantaina lähdettiin käväisemään Kouvolassa vähän sukuloimassa. Ja muutenhan tämä alkuviikko on mennyt sadetta pidellessä. Tänään olisi tarkoitus tehdä "huolto" sunnuntain näyttelyä varten: siistiä vähän turkkia ja leikata kynnet sekä etsiä näyttely varusteet.