Toissapäivänä oli Paten tottikset, katastrofaaliset harkat! Tarkoituksena oli tehdä häiriö harjoituksia, mutta jo pelkästään muutaman koiran läsnäolo oli Patelle liikaa. Siis ihan kamalaa oli, kontaktin sai koiraan pidettyä yllä noin 5 sekuntia. Ei puhettakaan että oltaisi tehty jotain kytkemättömänä. Päätä seinään vaan...

Monet tutut/puolitutut ei oikeesti usko että Pate voi olla tommonen. Pate osaa mielistellä ja tehdä sitä vielä niin että kaikki varmasti näkee kuinka suloinen pikku koiruli meillä on. Meidän toko-kouluttajakin ihmetteli jonkun aikaa sitten että miksi me halutaan junnata samassa ryhmässä samoja liikkeitä, eikä siirrytä jo eteenpäin kun taidollisesti se olisi odotettavaa. Ja kun vastasin että koska meillä on tämä ongelma, kouluttaja kysyi "ai mikä ongelma"   Pate on taitava, sillon kun haluaa, mutta aina kun saa luottamusta rakennettua ja miettii että ehkä nyt ollaan valmiita kokeeseen, tulee joku tämmönen katasrofi-reeni tms.

Eilen sitten oltiinkin mukavammissa tunnelmissa, tehtiin piiiitkä metsälenkki. Metsässä liikkui myös muita koiria omistajineen. Kivat leikit koirat saivatkin pystyyn, eikä yhtään yhteenottoa tullut vaikka joukossa oli 4 poikakoiraa Paten lisäksi.