Lauantaina oli mummoni hautajaiset, koko päivä menikin latteissa tunnelmissa. Koiratkin vietti oikean sohvaperuna-päivän. Ihan kunnon lenkit tehtiin, muttta muuten löhöiltiin vaan sohvalla. Hassua muuten että tungetaan aina koko perhe samalle sohvalle, koiria myöten!

Sunnuntai vietettiinkin ulkona, piipahdettiin mätsärissä tyttöporukalla. Lissu voitti pentuluokan ja sai palkinnoksi 3kg ruokasäkin ja puoli kiloa luita ja vielä ison pehmonallen! BIS kehässä pudottiin sijotuksilta. Alkaa tuntua että Pipsa on meidän onnetar,  ainakun Pipsa on mukana, hyvin menee! Muutenkin täytyy kehaista Pipsaa, niin kärsivällisesti jakso olla yli 4 tuntia mukana, ilman että kertaakaan olisi marissut mitään! Tyttö odottaakin kovasti, että pääsisi itse handlaamaan Lissua. Täytyy löytää joku tarpeeksi leikkimielinen lapsi-koira kisa, ni voisi ilmottaa parivaljakon mukaan.

Vähän häiritsee kun Lissu rauhottuu liikaa kehässä. Helppo esittää, mutta puhtia pitäisi saada esiintymiseen!

Lissu jäi sitten kotiin lepäämään kun käytin Patea lenkillä. Yksin lenkitettynä kumpainenkin koira käyttäytyy kyllä huomattavasti nätimmin. Joukossa tyhmyys tiivistyy.. Pitäiskin enemmän touhuta koirien kanssa yksitellen.

Tänään illalla mennään sitten Paten kanssa agi-treeneihin, vähän jännittää kuumeneeko Pate kovastikin.